«Έβρασε» η Λάρισα και το Twitter... τρελάθηκε: «Μόλις είδα ένα κουνούπι με ιδρώτα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 10:42 «Έβρασε» η Λάρισα και το Twitter... τρελάθηκε: «Μόλις είδα ένα κουνούπι με ιδρώτα»

Η μεγαλούπολη του θεσσαλικού κάμπου πήρε «πρωτάθλημα» στη ζέστη, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν το χωριό Χάλκη της Λάρισας - Τα σχόλια στο twitter.

Ο καύσωνας επελαύνει στην Ελλάδα με τις θερμοκρασίες να χτυπούν κάτι περισσότερο από κόκκινο σε ορισμένες περιπτώσεις. Η περιοχή που «φημίζεται» για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες της σε κάθε κύμα καύσωνα δεν είναι άλλη από την Λάρισα η οποία έκανε το «1-2» στην κατάταξη με τις πιο ζεστές περιοχές της Ελλάδας χθες.

Συγκεκριμένα, η χθεσινή ημέρα ήταν η πιο ζεστή ημέρα του καύσωνα «Κλέων» καθώς σύμφωνα με το meteo, 168 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 37 βαθμών. Παράλληλα 26 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν μέγιστες άνω των 40 βαθμών Κελσίου, ενώ η απολύτως μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στη Λάρισα και ήταν ίση με 42 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα και η δεύτερη υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας με την πόλη του Κάμπου να... παίρνει χρυσό και ασημένιο στον καύσωνα.

Θερμοκρασίες που τοπικά ξεπέρασαν τους 40 °C σημειώθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 13/07, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr και παρουσιάζεται στο Χάρτη Παρατηρήσεων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Ενημέρωσης και Προειδοποίησης Καιρικών Συνθηκών. Συγκεκριμένα στη Βλυχάδα Αττικής καταγράφησαν θερμοκρασίες 40,2 βαθμούς Κελσίου, στην Μεταμόρφωση 39,6 και στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών θερμοκρασία 39,5.

«Όχι ότι ζεσταινόμαστε στη Λάρισα αλλά είδα ένα κουνούπι με ιδρώτα»

Όπως είναι λογικό οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφησαν χθες στη Λάρισα δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του Twitter που από τη μία εξέφρασαν την απόγνωσή τους για τον καύσωνα και από την άλλη προσπάθησαν να αστειευτούν.

Δείτε μερικές αναρτήσεις σχετικά με τον καύσωνα στη Λάρισα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση