Απανωτοί πνιγμοί στις παραλίες της Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 09:14 Απανωτοί πνιγμοί στις παραλίες της Στερεάς (φωτογραφία αρχείου)

Σε Εύβοια και Βοιωτία…

Χωρίς τις αισθήσεις τους, ανασύρθηκαν πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα (14/7), 73χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Πλάκας Δηλεσίου Δήμου Τανάγρας νότιου Ευβοϊκού κόλπου, 75χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Λευκαντίου Δήμου Χαλκιδέων νότιου Ευβοϊκού κόλπου και 54χρονος αλλοδαπός από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σουβάλας Δήμου Χαλκιδέων βόρειου Ευβοϊκού κόλπου.  

Οι ανωτέρω διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Κ.Υ. Σχηματαρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση και στις τρεις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση