Δραματικοί οι διάλογοι των πιλότων στα Δερβενοχώρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 09:23 Δραματικοί οι διάλογοι των πιλότων στα Δερβενοχώρια (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στρατηγέ, δεν μπορεί να κάνει βολές εκεί...υπάρχουν καλώδια που δεν φαίνονται εύκολα από τους καπνούς»

Ηχητικό ντοκουμέντο με τους δραματικούς διαλόγους των πιλότων που επιχειρούν με εναέρια μέσα στη φωτιά στα Δερβενοχώρια.

Η φωτιά που καίει ανεξέλεγκτα από το βράδυ της Δευτέρας (18/7) στα Δερβενοχώρια συνεχίζει την πορεία της προς της Μάνδρα, με την πυροσβεστική να κάνει υπεράνρθωπες προσπάθειες για να την σταματήσει. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι και οι δραματικοί διάλογοι των πιλότων των εναέριων μέσων, που επιχειρούν στην περιοχή.

 

 

Το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ αποτυπώνει την τιτάνια προσπάθεια αλλά και την αγωνία των πιλότων.

«Στρατηγέ, ο … ανέφερε ότι δεν μπορεί να κάνει βολές εκεί κοντά στο εργοστάσιο γιατί υπάρχουν καλώδια που δεν φαίνονται εύκολα από τους καπνούς και δεν μπορεί να μπει με ασφάλεια μέσα. Είναι πολύς ο καπνός. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να μπούνε μέσα. Παρ’ όλα αυτά θα δώσω την οδηγία. Θα προσπαθήσουμε με το ελικόπτερο ό,τι μπορούμε να κάνουμε στην ανατολική πλευρά της φωτιάς» ακούγεται να λέει ένας από τους πιλότους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση