Τρίκαλα: Δύο σοβαρά τροχαία μέσα σε λίγες ώρες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 16:31 Τρίκαλα: Δύο σοβαρά τροχαία μέσα σε λίγες ώρες (ΦΩΤΟ)

Σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα και εκτροπή αυτοκινήτου που κατέληξε σε δέντρο. Απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες οι οδηγοί των επιβατικών οχημάτων…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7), έξω από Μεγαλοχώρι Τρικάλων, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr.

ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 67χρονος Δ.Α., κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝΤ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, χωρίς να  διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Τροχαίας Τρικάλων για την διακοπή της κυκλοφορίας ενώ έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Λίγες ώρες μετά στον επαρχιακό δρόμο Οιχαλίας Φαρκαδόνας στο ύψος του εκκοκκιστηρίου, ΙΧΕ βγήκε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε δέντρο.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ για τον απεγκλωβισμό του οδηγού Σ.Λ. περίπου 57 ετών, στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και όπως φαίνεται είχε άγιο καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πηγή: Trikalanews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση