Δε φαντάζεστε που είχε κρύψει τα ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 09:10 Δε φαντάζεστε που είχε κρύψει τα ναρκωτικά

Δε ξεγέλασε όμως τον αστυνομικό σκύλο και τους αστυνομικούς που είχαν τις πληροφορίες…

Ένας Έλληνας συνελήφθη την τετάρτη (19-07-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (42,92) γραμμαρίων, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο του κινητήρα (φίλτρο αέρος οχήματος) και σε ειδική κρύπτη στη θύρα του οδηγού.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση