Και 7η ΕΜΑΚ με τον ειδικό σκύλο στις έρευνες για την 68χρονη αγνοούμενη στην Ερέτρια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 09:45 Και 7η ΕΜΑΚ με τον ειδικό σκύλο στις έρευνες για την 68χρονη αγνοούμενη στην Ερέτρια

Η 68χρονη έχει να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Πέμπτης (20/7), που έφυγε από το σπίτι της, χωρίς να έχει πάρει μαζί της το κινητό της.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλακάκια Ερέτριας όπου διέμενε η 68χρονη με τη μητέρα της.

Πρόκειται για την Μαρία Μάινα, 68 ετών. Φορούσε ροζ φόρεμα και σαγιονάρες όταν έφυγε από το σπίτι, χωρίς να πάρει μαζί της κινητό τηλέφωνο.

Από σήμερα το πρωί στις έρευνες συμμετέχει και η 7η ΕΜΑΚ με την Ρόξυ, που είναι εκπαιδευμένη να εντοπίζει ανθρώπους, που αγνοούνται.

Στις έρευνες επίσης συμμετέχει η αστυνομία, η Πυροσβεστική, καθώς και οι εθελοντές της Ε. Σ. Δ. Δ. Ε.

Δείτε την ανάρτηση της αδελφής της στο facebook και αν γνωρίζετε κάτι τηλεφωνήστε στο 6939159962.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση