Λαμία: Παρεμβάσεις απολύμανσης και καθαριότητας στις πλατείες της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 09:28 Λαμία: Παρεμβάσεις απολύμανσης και καθαριότητας στις πλατείες της πόλης

Στις πλατείες Πάρκου, Ελευθερίας, Λαού και Διάκου.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και παρά τις δύσκολες θερμοκρασιακά ημέρες που διανύουμε τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων συνεχίζουν εντατικά τις παρεμβάσεις απολύμανσης και παράλληλα καθαριότητας στις τέσσερις κεντρικές πλατείες της πόλης και τους χώρους που περιβάλλουν αυτές, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας Κώστα Μουστάκα.

Σε συνέχεια των βελτιωτικών παρεμβάσεων της καθημερινότητας των πολιτών και κυριότερα στην «καρδιά» της πόλης λόγω της αυξημένης κινητικότητας, τα συνεργεία απολύμανσης – καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων προχώρησαν λίγο πριν το πρώτο φως της ημέρας αλλά και κατά τη διάρκεια της στις απαραίτητες μεικτές εργασίες με απολύμανση και πλύσιμο των πλατειών Πάρκου, Ελευθερίας, Λαού και Διάκου και πέριξ αυτών.

Ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους που μοχθούν ώστε να διατηρηθεί η πόλη σε πολύ υψηλό επίπεδο καθαριότητας και «πολιτισμού» και συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους ακόμη και κάτω από τις ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω καύσωνα.

Ανάλογες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση εκτός από το κέντρο της πόλης και σε όλες τις υπόλοιπες κεντρικές  πλατείες και σε κάθε συνοικία και γειτονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση