Βάσεις Πανελληνίων 2023: Σήμερα οι ανακοινώσεις - Διαθέσιμες και στο results.it.minedu

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 09:27 Βάσεις Πανελληνίων 2023: Σήμερα οι ανακοινώσεις - Διαθέσιμες και στο results.it.minedu

Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, παίρνει τέλος η αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς από το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2023.

Τέλος λαμβάνει η αγωνία των υποψηφίων των Πανελληνίων 2023, καθώς σήμερα θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και πού εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, με τον τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα λάβουν και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση σχετικά με το τμήμα εισαγωγής.

Που θα κυμανθούν οι Βάσεις 2023

Τα θέματα σε όλα τα μαθήματα είχαν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με τα περσινά και δεν αναμένονται σοβαρές μεταβολές στις βαθμολογίες. Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) που επηρεάζεται από τη μέση επίδοση των βαθμολογιών των μαθημάτων του κάθε Επιστημονικού Πεδίου δεν θα διαφοροποιηθεί σημαντικά, θα είναι δηλαδή κοντά στα περσινά επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση