Λαμία: Έδωσε και η ΔΕΔΑ "εξετάσεις" στη χθεσινή επικίνδυνη πυρκαγιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 08:20 Λαμία: Έδωσε και η ΔΕΔΑ "εξετάσεις" στη χθεσινή επικίνδυνη πυρκαγιά

Άλλη μια υπηρεσία χθες λόγω της πυρκαγιάς τέθηκε άμεσα σε υψηλή επιφυλακή.

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) με άμεση κινητοποίηση των τεχνικών της,έσπευσαν  στα σημεία της φωτιάς μιας και από εκεί διέρχεται ο κεντρικός αγωγός μέσης πίεσης Φυσικού Αερίου.

Από πλευράς των τεχνικών της ΔΕΔΑ γίνανε κάποιες μετρήσεις έξω από τα βανοστάσια της (ΔΕΔΑ) σε περίπτωση που υπήρχε κάποια διαρροή.

Παράλληλα ήρθαν σε επικοινωνία και σε συντονισμό με την πυροσβεστική σε περίπτωση που η φωτιά πλησίαζε τα σημεία που είχαν κριθεί από την ΔΕΔΑ ως άμεσης επέμβασης.

Επίσης ήταν σε ετοιμότητα στο να επέμβουν και να προχωρήσουν σε διακοπή διακοπή τροφοδοσίας σε όποιο σημείο κρίνονταν  απαραίτητο.

Στην Λαμία η ΔΕΔΑ ως ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ αποτελείται από 3 τεχνικούς:

α) ΘΗΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ Επικεφαλής Τεχνικής Βάσης Λειτουργίας και Συντήρησης
β) ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
γ) ΜΟΣΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Καθημερινά ελέγχουν τον αγωγό μέσης και χαμηλής πίεσης ώστε να προλάβουν τυχόν εργασίες τρίτων πάνω από τον αγωγό, προγραμματισμένες και μη.

Ελέγχουν καθημερινά τούς σταθμούς Φυσικού Αερίου στην βιομηχανική ζώνη όπου έτσι γίνεται η τροφοδοσία με φυσικό αέριο στα εργοστάσια καθώς επίσης και στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Επίσης με καθημερινό έλεγχο εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του κεντρικού σταθμού Φυσικού Αερίου όπου από εκεί γίνεται η τροφοδοσία της Πόλης και αφορά τους οικιακούς καταναλωτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση