Λαμία: Περίεργο ατύχημα - Αναστάτωση στην πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 09:10 Λαμία: Περίεργο ατύχημα - Αναστάτωση στην πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ήταν παράσυρση αλλά τελικά ήταν πτώση πεζής σε διερχόμενο αυτοκίνητο…

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/7) γύρω στις 12:15’στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Πάρκου, όταν γυναίκα έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το συμβάν διαδραματίστηκε μπροστά στο μεσαίο περίπτερο στην κάτω πλευρά της πλατείας και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε πάνω στο αριστερό φτερό του αυτοκινήτου που κινούνταν κανονικά με ελάχιστα χιλιόμετρα.

Οι ίδιοι μάρτυρες κάνουν λόγο ότι η γυναίκα παραπατούσε - φέρεται να ήταν υπό την επήρεια μέθης - ευτυχώς πάντως διατήρησε τις αισθήσεις της και μετά την πτώση, χωρίς να δείχνει ότι έχει χτυπήσει σοβαρά.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ περίεργοι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να δουν προκαλώντας μποτιλιάρισμα.

Τελικά με τη συνδρομή αστυνομικού που ήταν εκτός υπηρεσίας και έτυχε να περνά από το σημείο, ρυθμίστηκε η κυκλοφορία και σε ελάχιστα λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε φτάσει και είχε παραλάβει τη γυναίκα για τη διακομιδή της στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση