Φθιώτιδα: Τούμπαρε αυτοκίνητο με τρείς επιβάτες - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 09:12 Φθιώτιδα: Τούμπαρε αυτοκίνητο με τρείς επιβάτες - ΦΩΤΟ

Στην επαρχιακή οδό Καμένων Βούρλων - Ρεγγινίου…

Άγιο είχαν οι τρεις επιβαίνοντες αυτοκινήτου που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Καμένων Βούρλων - Ρεγγινίου το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) όταν εξετράπη της πορείας του με συνέπεια την ανατροπή και ακινητοποίησή του εκτός οδοστρώματος.

Ο 85χρονος οδηγός του, άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο του και εγκλωβίστηκε μαζί με τις δυο επίσης ηλικιωμένες συνεπιβάτες σε αυτό.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ οι τρεις επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από διασώστες του ΕΚΑΒ, που επίσης έσπευσαν στο χώρο του ατυχήματος μαζί με πλήρωμα του ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Το ευτύχημα είναι ότι οι τρεις επιβάτες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση