Νέα Αγχίαλος: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τις ισχυρότατες εκρήξεις – Εκκωφαντικοί ήχοι και φωτιές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 22:14 Νέα Αγχίαλος: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τις ισχυρότατες εκρήξεις – Εκκωφαντικοί ήχοι και φωτιές

Νέα βίντεο από τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας που εξακολουθεί να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, λίγα 24ωρα μετά τη σφοδρότατη έκρηξη των πυρομαχικών στις εγκαταστάσεις της 111ης Πτέρυγα Μάχης. Μάλιστα, οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκουν ακόμα θραύσματα.

Λίγες ημέρες έπειτα από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στην 111η Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, δύο νέα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν δέος αλλά και τρόμο.

Στο ένα βίντεο από το εσωτερικό συνεργείου αυτοκινήτων, καταγράφεται η στιγμή που τα τζάμια των οχημάτων γίνονται θρύψαλα εξαιτίας του ωστικού κύματος της έκρηξης.

Το άλλο νέο βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα, τράβηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του κάτοικος της Νέας Αγχιάλου, καθώς οι συνεχείς εκρήξεις μετέτρεψαν την περιοχή σε πεδίο πολέμου.

«Είμαστε τυχεροί που τα θραύσματα πήγαν στην περιοχή των Μικροθηβών και του Οινοποιείου. Αν ερχόταν στην πλευρά του χωριού θα ζούσαμε μία εμπόλεμη κατάσταση», είπε στον ALPHA κάτοικος της Νέας Αγχιάλου.

Παρακολουθήστε τα ρεπορτάζ του ALPHA:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση