Ανατροπή με θάνατο τουρίστριας - Είχε σφαίρα στην πλάτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 09:50 Ανατροπή με θάνατο τουρίστριας - Είχε σφαίρα στην πλάτη

Αρχικά νόμισαν ότι είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια, όμως η ιατροδικαστική εξέταση ρουτίνας έβγαλε «λαβράκι».

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου μίας τουρίστριας, που παραθέριζε σε παραθαλάσσιο χωριό του Νότιου Πηλίου. Η μεσήλικη γυναίκα από την Γερμανία εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία πριν από 11 ημέρες. Αρχικά, οι αστυνομικοί είχαν αποδώσει τον θάνατό της σε παθολογικά αιτία, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ρουτίνας έδειξε ότι η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στην πλάτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, είχε διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην σορό της τουρίστριας, προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της.

Λόγω φόρτου εργασίας στην ιατροδικαστική υπηρεσία, το πόρισμα βγήκε μόλις προχθές και έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί σφαίρα 22mm από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, με την θέση εισόδου να προσδιορίζεται στην πλάτη της.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και χθες οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης, που όμως παραμένει άγνωστος. Στο πλαίσιο των ερευνών, έγιναν έλεγχοι σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση