Σπείρα Πακιστανών πίσω από σωρεία κλοπών μετασχηματιστών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 14:40 Σπείρα Πακιστανών πίσω από σωρεία κλοπών μετασχηματιστών

Εξιχνιάσθηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών, που διαπράχθηκαν το Σεπτέμβριο του 2021…

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας ταυτοποιήθηκαν δύο (2) από τα μέλη τετραμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία ενέχονται στη διάπραξη κλοπών μετασχηματιστών, σε περιοχές της Εύβοιας & της Βοιωτίας, ενώ στην εγκληματική ομάδα.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς 27 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από τουλάχιστον τέσσερα (4) άτομα που οργανώθηκαν για τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Συγχρόνως εξιχνιάστηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ηλεκτρικού ρεύματος, που διαπράχθηκαν από 10 έως 21-9-2021, με την αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να υπερβαίνει τα 17.931 ευρώ.

Ειδικότερα εμπλέκονται σε:

• Κλοπή τεσσάρων (4) μετασχηματιστών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕ.Δ.Δ.Η.Ε. σε περιοχή του Καλοχωρίου-Παντειχίου Χαλκίδας.

• κλοπή ενός (1) μετασχηματιστή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., στην περιοχή Βαθύ Χαλκίδας,

• κλοπή εξαρτημάτων και καλωδίων από μετασχηματιστή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., στην περιοχή Λουκίσια Βοιωτίας,

• κλοπή ενός (1) μετασχηματιστή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας,

• κλοπή ενός (1) μετασχηματιστή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, στην Τανάγρα Βοιωτίας,

• κλοπή ενός (1) μετασχηματιστή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, στο Βαθύ Αυλίδος Ευβοίας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή των εν λόγω  ατόμων και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις, καθώς και η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας συνεργών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση