Λάρισα - Ενδοοικογενειακή βία: Προφυλακιστέος ο 52χρονος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 14:22 Λάρισα - Ενδοοικογενειακή βία: Προφυλακιστέος ο 52χρονος

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος δράστης του περιστατικού άγριας ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, στην οποία δήλωσε «μετανιωμένος», αποφασίστηκε η προφυλάκισή του με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακής βίας.

Η 43χρονη αστυνομικός παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Μεταξύ άλλων, υπέστη ρήξη σπλήνας, ενώ έχει και πολύ σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. 

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» είπε η ίδια, από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

 

 

Λάρισα: Τι είπε στην απολογία του ο 52χρονος

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια, όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, σημείωσε πως «έγιναν κάποια πράγματα που τον εξώθησαν στα άκρα».

Μετά τη σύλληψή του, να σημειωθεί, είχε ισχυριστεί πως ήταν υπό την επήρεια μέθης. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ» φέρεται να είπε, ειδικότερα.

 

 

Η μητέρα της 43χρονης μίλησε, επίσης, για την υπόθεση αναφέροντας πως το παιδί της της είχε μιλήσει, αλλά εκείνη συνέστησε υπομονή. 

«"Μαμά", μου έλεγε, "δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω"», λέει η μητέρα της 43χρονης που υπέστη ενδοοικογενειακή βία. 

«Της έλεγα "κάνε υπομονή, έχουμε παιδάκια". Κάνε υπομονή. Δεν ήθελα να ζήσουν χώρια… Να είναι χωρισμένα τα εγγόνια μου», πρόσθεσε η μητέρα μιλώντας στο Mega.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση