Εύβοια: Βρέθηκε σορός κατασπαραγμένη από ζώα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 15:50 Εύβοια: Βρέθηκε σορός κατασπαραγμένη από ζώα (φωτογραφία αρχείου)

Φέρεται να ανήκει στον 58χρονο πυροσβέστη που είχε εξαφανιστεί στις 22 Ιουλίου από την περιοχή της Αμφιθέας Διρφύων-Μεσσαπίων…

Με το χειρότερο τρόπο φαίνεται ότι κλείνουν οι πολυήμερες έρευνες για τον 58χρονο πυροσβέστη από την Εύβοια, Απόστολο Κατσανά, η τύχη του οποίου αγνοούταν από τις 22 Ιουλίου, όταν έφυγε από το σπίτι του, στην Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, για να πάει με τα πόδια στο χωριό Καθενοί.

Το πρωί του Σαββάτου (12/8) βρέθηκε από ρητινοκαλλιεργητή σε δασώδη περιοχή στη Λευκάδα Αμφιθέας, σορός άνδρα κατασπαραγμένη από ζώα, που πιθανολογείται ότι ανήκει σε αυτόν.

Η ταυτοποίηση του νεκρού είναι δύσκολο να γίνει από άνθρωπο εξαιτίας της κατάστασης που βρίσκεται και θα ακολουθήσει εξέταση DNA. Φέρεται ωστόσο να αναγνωρίστηκαν κάποια από τα ρούχα του, καθώς ήταν γνωστό ότι εκείνη τη μέρα φορούσε σκουρόχρωμη μπλε βερμούδα, μαύρα παπούτσια και γκρι σκούρα μπλούζα.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση