Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετώπισαν την πυρκαγιά στη Λάρυμνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 18:41 Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετώπισαν την πυρκαγιά στη Λάρυμνα

Κοντά στα μεταλλεία του Αγίου Ιωάννη…

44 δασικές πυρκαγιές είχαν εκδηλωθεί μέχρι τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (14/8) και μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Όπως ενημερώνει το ΠΣ, οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη θέση «Φασούλι» της ΔΕ Οπουντίων του δήμου Λοκρών κοντά στα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ στον Άγιο Ιωάννη, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο (2) ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα, δύο (2) αεροσκάφη και ένα (1) ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Αυτή την ώρα η πυρκαγιά έχει ελεγχθεί ωστόσο παραμένουν στην περιοχή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για το φόβο αναζωπύρωσης καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, καθώς και ένα ελικόπτερο το οποίο συνεχίζει τις ρίψεις.

Παράκληση της Πυροσβεστικής προς όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση