Του χάλασε τη… «φυτεία» η αστυνομία - Χειροπέδες σε 35χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 14:40 Του χάλασε τη… «φυτεία» η αστυνομία - Χειροπέδες σε 35χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

90 δενδρύλλια κάνναβης ξεριζώθηκαν σε δασική περιοχή των Ψαχνών…

Φυτεία με 90 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε ευρύτερη δασική περιοχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ευβοίας στα Ψαχνά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη το Σάββατο (19-08-2023) το μεσημέρι, 35χρονος Αλβανός υπήκοος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Δείτε βίντεο:

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός δασικής έκτασης τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 60 εκατοστά έως και 2,20 μέτρων. Η φυτεία ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο επιφάνειας περίπου 250 τ.μ., περιβαλλόμενη από πυκνή βλάστηση, ώστε να προσφέρει φυσική κάλυψη και υδροδοτούταν μέσω πλαστικών σωλήνων άρδευσης.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεωργικά εργαλεία & προϊόντα, πρόσφορα για την περιποίηση των δενδρυλλίων. Επιπλέον στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε, ως μέσο διευκόλυνσης των παράνομων πράξεών του.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση