Χωρίς ρεύμα αύριο "Ταράτσα" και Δίβρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 15:59 Χωρίς ρεύμα αύριο "Ταράτσα" και Δίβρη

Οι ώρες της διακοπής…

Από το Γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Λαμίας, ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 13:00’ στο βόρειο τμήμα της Λαμίας και συγκεκριμένα πάνω από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έως το ύψος της Ιεράς Μονής Μαγδαληνής.

Το ΔΔ Δίβρης βρίσκεται εντός του τμήματος της απομόνωσης και θα παραμείνει εκτός τάσεως για το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση