Το 3ο Λύκειο Λαμίας πενθεί για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη και του Γιάννη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 12:57 Το 3ο Λύκειο Λαμίας πενθεί για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη και του Γιάννη

Απόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Λαμίας και επιτυχών στη Γεωπονική Σχολή, ήταν ο 18χρονος Βαγγέλης Λεπίδας που έχασε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/8) τη ζωή του στο δυστύχημα σε αρδευτικό κανάλι, μαζί με τον 19χρονο ξάδελφό του Γιάννη Παπαναστασίου.

Οι καθηγητές του, εκφράζοντας το σύνολο των μαθητών του σχολείου, τον αποχαιρετούν με το παρακάτω μήνυμα που υπογράφει η Διευθύντρια του Σχολείου Αφροδίτη Σπαλιώρα:

«Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων /ουσών του 3ου ΓΕΛ Λαμίας εκφράζουν την οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό των δύο νέων , του αποφοίτου μαθητή μας Ευαγγέλου Λεπίδα και του εξαδέρφου του Ιωάννη Παπαναστασίου. Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους. Καλό ταξίδι , Βαγγέλη και Γιάννη , στον κόσμο των Αγγέλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση