Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 17:23 Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι

Τους έπιασε η ΟΠΚΕ που έσπευσε στο σημείο ενώ αναζητείται και 4ο άτομο που διέφυγε πεζό από το σημείο…

Σχεδόν στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, τρεις επίδοξους διαρρήκτες που επιχείρησαν το βράδυ της Παρασκευής (25/8) να ανοίξουν σπίτι στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Οι δράστες ήταν τέσσερις και έγιναν αντιληπτοί όταν πήγαν να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού που είχαν βάλει στο μάτι.

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν πλησίον ειδοποιήθηκαν και άμεσα έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τους τρεις, ηλικίας 37, 36 και 33 ετών, ενώ ο τέταρτος διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Εντός του αυτοκινήτου με το οποίο είχαν φτάσει στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μαχαίρι, δύο λοστούς μήκους 50 και 25 εκατοστών αντίστοιχα, ένα κιάλι – διόπτρα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κατσαβίδια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία. Επιπλέον εντός του οχήματος βρήκαν τις πινακίδες κυκλοφορίας τις οποίες είχαν βγάλει από το όχημα για ευνόητους λόγους. Το όχημα βέβαια επίσης καταχέθηκε.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση