Χλοοτάπητας για το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ευβοίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 20:54 Χλοοτάπητας για το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ευβοίας

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας…

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας (Ε.Π.Σ. Ευβοίας) Ιωάννης Ρέτσας συνυπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργο με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ».

Με την παρούσα πράξη, προϋπολογισμού δαπάνης 367.128 ευρώ, προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα, εξοπλισμού γηπέδου, υλικών αυτόματης άρδευσης και σωλήνων επιφανειακής αποστράγγισης στο ενωσιακό γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, που βρίσκεται στο “Πέι Δοκού” του Δήμου Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν οι ακόλουθες εργασίες:

• Απομάκρυνση του παλαιού χλοοτάπητα.

• Εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών που αφορούν την προετοιμασία της υπόβασης του γηπέδου, την εγκατάσταση – τοποθέτηση της αυτόματης άρδευσης για το δροσισμό του χλοοτάπητα και την τοποθέτηση των υλικών επιφανειακής απορροής.

• Τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και των απαιτούμενων υλικών πλήρωσης του, όσο και η ορθή και πλήρης τοποθέτησή στο χώρο του γηπέδου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της Διευθύνουσας Υπηρεσίας.

Επιπλέον, θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες υδραυλικές εγκαταστάσεις για την άρδευση του τεχνητού χλοοτάπητα (αυτόματο σύστημα ποτισμού με εκτοξευτήρες), και την ύδρευση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων (WC, αποδυτήρια κλπ.). Επίσης, ο χλοοτάπητας που θα αποξηλωθεί και θα παραδοθεί στην Ε.Π.Σ.Ε. για περαιτέρω χρήση.

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα της Ε.Π.Σ. Εύβοιας με γνώμονα τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και γενικότερα τη βελτίωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 367.128 ευρώ και προχωρούμε άμεσα τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο ενωσιακό γήπεδο. Ανυπομονούμε πλέον να το παραδώσουμε σύντομα στους μικρούς, αλλά και στους βετεράνους μπαλαδόρους».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας (Ε.Π.Σ. Ευβοίας) Ιωάννης Ρέτσας τόνισε: «Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαιδίτη για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που συμβάλει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο νομό της Ευβοίας, αφού θα δώσει τη δυνατότητα στα σωματεία της κεντρικής Εύβοιας και όχι μόνο, να αθλούνται με ασφάλεια σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ευχαριστώ επίσης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη μας και τον Αντιπεριφερειάρχη μας για την στήριξη στις προσπάθειές μας και γιατί βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο της Εύβοιας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση