Δείτε γιατί συνελήφθησαν οκτώ άτομα την Τρίτη στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 12:33 Δείτε γιατί συνελήφθησαν οκτώ άτομα την Τρίτη στη Φθιώτιδα

Μία 25αδα συλλήψεων σε ένα 24ωρο…

Ημέρα στοχευμένων αστυνομικών επιχειρήσεων ήταν η Τρίτη 29 Αυγούστου στις Διευθύνσεις Αστυνομίας που υπάγονται στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, με αποτέλεσμα 27 προσαγωγές εκ των οποίων οι 25 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Από αυτές οι οκτώ (8) αφορούσαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, υπηρεσίες της οποίας επενέβησαν για τη σύλληψη ενός (1) άνδρα για παράνομη υπαίθρια κατασκήνωση, δύο (2) ανδρών για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)., ενός (1) αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και τέσσερις (4) ακόμη για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Τα υπόλοιπα άτομα συνελήφθησαν σε Βοιωτία (14), Εύβοια (2) και Φωκίδα (1 άτομο).

Επιπλέον ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά, 221 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. (ήτοι: 37 για υπερβολική ταχύτητα, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 3 για μη χρήση ζώνη ασφαλείας, 8 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για Κ.Τ.Ε.Ο. και 167 λοιπές παραβάσεις.)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση