Επιχείρηση διάσωσης πατέρα και κόρης που αγνοούνταν στο Ξεροβούνι Ευβοίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 13:22 Επιχείρηση διάσωσης πατέρα και κόρης που αγνοούνταν στο Ξεροβούνι Ευβοίας

Το αυτοκίνητο βρέθηκε κυριολεκτικά στον γκρεμό…

Μεγάλη επιχείρηση το βράδυ της Δευτέρας (4/9) για τον εντοπισμό ΙΧΕ στο οποίο επέβαιναν πατέρας με την 28χρονη ΑμεΑ κόρη του στην Αμπουδιώτισσα της Σέττας του Δήμου Ερέτριας

Πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και εθελοντές της  Αμαρυνθια Αρτεμις, Ε.Σ.Δ.Δ.Ε και fettes club 4 x 4  μετά από συντονισμένη προσπάθεια εντόπισαν σε δύσβατο σημείο το όχημα τους στο Ξεροβούνι, κυριολεκτικά στον γκρεμό.

Με όχημα της Αμαρυσιας Άρτεμις πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν καλά στην υγεία τους στην Αμπουδιώτισσα και εθελοντές του fetes club 4x4 απεγκλώβισαν το όχημα και το οδήγησαν επίσης στην Αμπουδιώτισσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση