Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνεται το Γηροκομείο Βόλου - Κατέρρευσε η παλιά πτέρυγα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 20:37 Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνεται το Γηροκομείο Βόλου - Κατέρρευσε η παλιά πτέρυγα

Μήνυμα από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό Μαγνησίας

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel. Ο Βόλος, το Πήλιο, η Σκιάθος και η Λάρισα βρίσκονται στο έλεος των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/9).

Λίγο μετά τις 20.00 δόθηκε εντολή για εκκένωση του Γηροκομείου του Βόλου καθώς το ρέμα της Αγίας Παρασκευής παρέσυρε την παλιά πτέρυγα και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, ωστόσο, δεν κινδύνευσε κάποιος από τους 50 ανθρώπους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί.

Σύμφωνα με το gegonota.news, θα εκκενωθεί και το κεντρικό κτήριο που επίσης βρίσκεται κοντά στο ρέμα και θα παραμείνουν μόνο οι ηλικιωμένοι που διαβιούν στην τρίτη πτέρυγα.

Στο Γηροκομείο επικρατεί αναστάτωση και η διοίκηση του ιδρύματος προσπαθεί να εξασφαλίσει στέγη στους ηλικιωμένους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία

Νέο μήνυμα εστάλη λίγο μετά τις 20.00 από το «112» στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας έτσι την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως αναφέρει το μήνυμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας λόγω εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση