ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγνοείται 82χρονος στον Ελληνόπυργο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 18:54 ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγνοείται 82χρονος στον Ελληνόπυργο

Έκλεισαν περιφερειακός και οι γέφυρες στην είσοδο του Μουζακίου

Ένας 82χρονος άνδρας, στην περιοχή του Ελληνόπυργου, αγνοείται από τις 3 περίπου το μεσημέρι, όπως ανάφερε στο KarditsaLive.Net, ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης.

Σύμφωνα με τον κ. Στάθη ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε από το σπίτι του και παρασύρθηκε από νερά και γίνονται προσπάθειες για την ανεύρεση και διάσωσή του.

Εν τω μεταξύ εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στον Δήμο Μουζακίου. Στην πρωτεύουσα του Δήμου υπάρχει σύσταση για απομάκρυνση από τον οικισμό των εργατικών σε ψηλότερο σημείο, ενώ έκλεισαν ο περιφερειακός και οι γέφυρες στην είσοδο του Μουζακίου(πεζογέφυρα και οδογέφυρα).

Ο κίνδυνος είναι τεράστιος τονίζει ο δήμαρχος και ζητά να μην κυκλοφορεί κανένας.

Πέραν του Μουζακίου θυμίζουμε ότι από το πρωί εκκενώθηκε ο οικισμός «¨Νησιά» Πευκοφύτου, ενώ ανάλογη εντολή υπάρχει για Μαγούλα, Μαγουλίτσα και Κρανιά. Οι κάτοικοι της Μαγούλας και της Μαγουλίτσας, καθώς οι οικισμοί είναι αποκλεισμένοι έχουν μετακινηθεί στον λόφο και στην εκκλησία αντίστοιχα, ενώ της Κρανιάς έχουν δυνατότητα μετακίνησης και συνεπώς απομάκρυνσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση