Συνεχίζει να πολιορκεί Θεσσαλία - Στερεά ο Daniel

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 09:59 Συνεχίζει να πολιορκεί Θεσσαλία - Στερεά ο Daniel

Ισχυρές βροχοπτώσεις και στην Ήπειρο…

Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις και οι τοπικές καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα κυρίως της ηπειρωτικής χώρας, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής της Πέμπτης 07/09 (από τις 00:00 έως τις 08:30) να καταγράφονται σε Θεσσαλία και Ήπειρο.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το μεγαλύτερο ύψος βροχής από τα μεσάνυχτα (00:00) έως τις πρωινές  ώρες (08:30) της Πέμπτης 07/09 σημειώθηκε στην Καλαμπάκα με 85 mm, ενώ τα οκτώ μεγαλύτερα ημερήσια ύψη βροχής παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

Σημειώνουμε ότι στη Φθιώτιδα ξεκίνησε και πάλι να βρέχει από τις 6 το πρωί με τα μεγαλύτερα ποσοστά να τα έχουν δεχτεί περιοχές στη νότια πλευρά του Μαλιακού. Ειδικότερα στις Θερμοπύλες έχει ήδη ρίξει 30 μμ βροχής, ενώ σημαντική βροχόπτωση είχαμε στις 8 το πρωί στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, όπου κι εκεί την Τετάρτη εκδηλώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση