Ο Daniel πέρασε με σφοδρότητα από την Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 14:18 Ο Daniel πέρασε με σφοδρότητα από την Εύβοια

Ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές, κτίρια, επιχειρήσεις και οχήματα, προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel και στην Εύβοια.

Πυροσβέστες και εθελοντές χρειάστηκαν και σε αρκετές περιπτώσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων στους Δήμους Καρύστου (Αλμυροπόταμος) και Κύμης - Αλιβερίου.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στα βόρεια του νομού και στο Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, όπου ολόκληρα βουνά από τα καμένα του 2021, υποχώρησαν προς επαρχιακούς και δασικούς δρόμους καθιστώντας τους απροσπέλαστους.

Σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας έγιναν 90 κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για 27 αντλήσεις υδάτων (27), κοπές δέντρων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 9 άτομα.

Πολλά τα προβλήματα και στα ανατολικά παράλια του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, όπου υπήρχαν και προβλήματα με την ηλεκτροδότηση λόγω πτώσης κολονών του ΔΕΔΔΗΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση