Ο Βόλος «θαμμένος» κάτω από τόνους νερού - Εικόνες από drone

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 16:30 Ο Βόλος «θαμμένος» κάτω από τόνους νερού - Εικόνες από drone

Η επόμενη ημέρα μετά την καταστροφική πλημμύρα στον Βόλο.

Η επόμενη ημέρα μετά την καταστροφική πλημμύρα αποτυπώνεται στα πλάνα του drone που πέταξε πάνω από την πόλη του Βόλου, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές: Ποτάμια λάσπης έχουν απλωθεί γύρω από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, που μοιάζει αγνώριστη.

Τα πλάνα της επόμενης ημέρας μιλάνε από μόνα τους.

Η επέλαση της κακοκαιρίας προκάλεσε μία σειρά από καταστροφές και προβλήματα, αφήνοντας πίσω της το χρώμα της λάσπης, από την μία άκρη ως την άλλη.

Πότε αναμένεται υποχώρηση της κακοκαιρίας

Σταδιακή υποχώρηση θα παρουσιάσει σήμερα η κακοκαιρία Daniel, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

Σήμερα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, στο Ιόνιο και στο βόρειο Αιγαίο, οι οποίες όμως βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως το βράδυ θα περιοριστούν σημαντικά.

Τα φαινόμενα έως το απόγευμα θα είναι κατά τόπους έντονα σε δυτική Μακεδονία (Γρεβενά), Θεσσαλία (Μαγνησία, Καρδίτσα, Τρίκαλα) και Στερεά Ελλάδα (Φθιώτιδα, Ευρυτανία).

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για σήμερα υποβαθμίζεται στην Κατηγορία 4 (Πολύ σημαντική).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση