Πλημμύρισαν και οι Ροβιές στη Βόρεια Εύβοια - Μέσα στη λάσπη τα σπίτια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 16:36 Πλημμύρισαν και οι Ροβιές στη Βόρεια Εύβοια - Μέσα στη λάσπη τα σπίτια

Τι λέει κάτοικος της περιοχής.

Η Εύβοια δοκιμάζεται ακόμα μια φορά, καθώς η κακοκαιρία Daniel έκανε την εμφάνισή της και εκεί. Πιο συγκεκριμένα, στη Βόρεια Εύβοια, οι Ροβιές πλημμύρισαν, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες έπεσαν τεράστιες ποσότητες βροχής.

Στο σημείο βρέθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, με τις εικόνες που μεταδίδει από τις Ροβιές να κόβουν την ανάσα. Μέσα σε λίγες ώρες, η δυνατή βροχή κατάφερε να γεμίσει το χωριό με λάσπη και φερτά υλικά, τα οποία κατέβηκαν από το καμένο βουνό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Σπυράκη, σπίτια θάφτηκαν κάτω από τη λάσπη.

Μια κυρία που μένει σε σπίτι της περιοχής μαζί με την καρκινοπαθή αδερφή της, δήλωσε στο OPEN πως βρίσκεται σε απόγνωση καθώς «δεν ξέρει τι κάνει και πώς να περιθάλψει την αδερφή της, ενώ παράλληλα, πρέπει να καθαρίσει το σπίτι της που είναι γεμάτο λάσπη». Η Πολιτική Προστασία και ο δήμος Μαντουδίου θα βρεθεί στην περιοχή, προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές που έχουν συντελεστεί στην περιοχή.

Επιπλέον, παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας. Προς τον οικισμό Βούτα, έχει κλείσει ο δρόμος λόγω κατολίσθησης, ενώ τα συνεργεία προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο, για να μπορέσουν να κινηθούν οι κάτοικοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση