Συνεχίζουν να καταστρέφουν μηχανήματα ΑΤΜ στη Στερεά! 3η αποτυχημένη απόπειρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 10:31 Συνεχίζουν να καταστρέφουν μηχανήματα ΑΤΜ στη Στερεά! 3η αποτυχημένη απόπειρα

Τρία «χτυπήματα» μέσα σε 48 ώρες με τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα για τους δράστες…

Μία ακόμη έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ έγινε ξημερώματα της Παρασκευής (8/9) αυτή τη φορά στην περιοχή των Χανίων Αυλωναρίου.

Είχαν προηγηθεί ξημερώματα της Τετάρτης και της Πέμπτης, δύο άλλα «χτυπήματα» σε Βάγια και Βασιλικό Ευβοίας.

Το «χτύπημα» στο Αυλωνάρι έγινε στις 04:30’ τα ξημερώματα σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που υπάρχει σε ακατοίκητο ισόγειο σπίτι  και ο τρόπος δράσης προσομοιάζει με τις προηγούμενες δύο και είχε μάλιστα το ίδιο αποτέλεσμα. Για μία ακόμη φορά οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια, αφήνοντας πίσω την καταστροφή και τρομοκρατημένους πολίτες από την έκρηξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport χρησιμοποίησαν εκτός από εκρηκτικό αέριο και τροχό, ενώ σύμφωνα με μαρττυρίες ήταν 3 άτομα και ίσως ύπήρχε και τέταρτο, εντός ενός μαύρου ΙΧ με το οποίο και εξαφανίσθηκαν στη συνέχεια.

Πάντως οι άγνωστοι δράστες μπορεί να μην κατάφεραν για 3η φορά να αφαιρέσουν χρήματα, εντούτοις προκάλεσαν τις ίδιες υλικές ζημιές, ενώ συνεχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια κτιρίων και φυσικά πολιτών.

Το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας διενεργεί την προανάκριση για το νέο συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση