Daniel: Δέκα νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από την κακοκαιρία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 17:52 Daniel: Δέκα νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από την κακοκαιρία

Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία θα αυξηθεί.

Στους 10 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel, όπως ανακοίνωσε στην έκτακτη ενημέρωση ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ακόμη τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται, ενώ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις διάσωσης σε διάφορα σημεία των περιοχών που επλήγησαν.

Οι φόβοι που εκφράζονται όσον αφορά στον αριθμό των θυμάτων είναι ότι θα αυξηθούν, καθώς οι μαρτυρίες ανθρώπων που απεγκλωβίστηκαν από τις πληγείσες περιοχές είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικές.

Κάτοικος του Μαραθέα στην Καρδίτσα, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» έκανε λόγο για «πτώματα στον δρόμο».

«Υπάρχουν πτώματα στο δρόμο», είπε ο κάτοικος της περιοχής, Πολύβιος Πολύζος, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνίγει και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στον δρόμο». Πρόσθεσε επίσης πως «στο σπίτι του είναι εγκλωβισμένα 50 άτομα».

Δείτε βίντεο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση