Δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας από την φιλανθρωπική ομάδα "Η Ψυχή της Παύλιανης" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 09:32 Δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας από την φιλανθρωπική ομάδα "Η Ψυχή της Παύλιανης" (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωσε τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης.

Η φιλανθρωπική ομάδα Η "Ψυχή της Παύλιανης" συμμετέχοντας στην αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας συγκέντρωσε τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσε στον Φορέα του Ε.Ε.Σ (Περιφερειακού Τμήματος Λαμίας) την Τρίτη 5/9/23 ο οποίος με την σειρά του θα μεριμνήσει για την αποστολή τους.

Η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ κα Μαριάνθη Ντούβα όπως και οι εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στην ομάδα ενώ τους συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία τους. Η κα Ντούβα τόνισε μεταξύ των άλλων πόσο σημαντική είναι η βοήθεια και η αλληλεγγύη όλων μας για τις δύσκολες αυτές ώρες που διανύουν οι πληγέντες συνάνθρωποι μας.

Σε συνέχεια του φιλανθρωπικού της έργου και μετά τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας η φιλανθρωπική ομάδα συγκέντρωσε και προσέφερε εμφιαλωμένα νερά για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας τα οποία επίσης παραδόθηκαν στον Ε.Ε.Σ την Παρασκευή 8/9/23 προκειμένου να τους αποσταλούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση