Στα σχολεία η Τροχαία Λαμίας μοιράζοντας φυλλάδια σε παιδιά και γονείς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 16:18 Στα σχολεία η Τροχαία Λαμίας μοιράζοντας φυλλάδια σε παιδιά και γονείς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Περιέχουν πληροφορίες και οδηγίες για την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους…

Ευχές για μια καλή σχολική χρονιά και ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, διένειμαν αστυνομικοί σήμερα (11-09-2023) το πρωί, σε μικρούς μαθητές και στους γονείς τους, κατά την προσέλευσή τους σε δημοτικά σχολεία των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

 Στόχος η εξοικείωση των μικρών μαθητών στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και η ευαισθητοποίηση των γονέων στην τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς και ειδικότερα κατά τη μεταφορά των παιδιών τους στα σχολεία.

Στη Φθιώτιδα και τη Λαμία, ειδικότερα, φυλλάδια διένειμε ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φώτης Τσιριγκούλης, με στελέχη της υπηρεσίας του, καθώς και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας Αστυνόμος Α’ Σταύρος Κουτουλογένης.

Δείτε το βίντεο:

Φθιώτιδα:

Βοιωτία:

Εύβοια:

Ευρυτανία:

Φωκίδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση