Κήδεψαν λάθος άνθρωπο - Η περιπέτεια συγγενών που έθαψαν άλλη γιαγιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 16:59 Κήδεψαν λάθος άνθρωπο - Η περιπέτεια συγγενών που έθαψαν άλλη γιαγιά

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στον Βόλο όταν συγγενείς συγκεντρώθηκαν για την κηδεία της γιαγιάς τους, έθαψαν τελικά άλλη γυναίκα.

Οπως αναφέρει το TheNewspaper.gr συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού στο Βόλο, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία μίας 82χρονης γυναίκας.

Συγγενείς κήδεψαν άλλη γιαγιά

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κηδεία, η εγγονής της θανούσης παρατήρησε ότι στο φέρετρο, η νεκρή δεν έμοιαζε με τη γιαγιά της, και το ανέφερε στους συγγενείς της, οι οποίοι την καθησύχαζαν πως κάνει λάθος και πως ο άνθρωπος όταν φύγει από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο Κούκος του Βόλου.

Σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη γυναίκα, προκειμένου να την κηδέψουν. Όμως παρά το γεγονός ότι έψαχναν τα στοιχεία, που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στον νεκρό, δεν έβρισκαν τη σορό.

Λίγη ώρα αργότερα, διαπίστωσαν πως η γυναίκα που ετάφη χθες, βρισκόταν κανονικά στη θέση της στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου. Το τραγικό λάθος κινητοποίησε τόσο τα γραφεία τελετών που εμπλέκονται με την υπόθεση, όσο και την Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε για να διεξάγει έρευνα.

Πώς έγινε το λάθος με τις σορούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκροτόμος βάρδιας του “Αχιλλοπουλείου” είχε αλλάξει τη θέση των νεκρών στους ψυκτικούς θαλάμους, χωρίς να ενημερώσει το βιβλίο που τηρείται και χωρίς να έχει τοποθετήσει καρτελάκι στο ένα πτώμα.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και των δύο οικογενειών έμαθαν το νεό και έπεσαν από τα σύννεφα, αφού η οικογένεια της 82χρονης διαπίστωσε ότι είχε κηδέψει λάθος άνθρωπο!

Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή διεξάγονται συζητήσεις ανάμεσα στα δύο γραφεία τελετών και τις δύο οικογένειες προκειμένου να μην γίνει εκταφή της 82χρονης, αλλά να μεταβούν οι συγγενείς της στον τάφο της και να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη της, ενώ η δεύτερη κηδεία θα γίνει αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση