Η στιγμή που δύτες του Λιμενικού επιχειρούν στον βυθό του Παγασητικού κόλπου - Ψάχνουν στα αμάξια για αγνοούμενους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 16:40 Η στιγμή που δύτες του Λιμενικού επιχειρούν στον βυθό του Παγασητικού κόλπου - Ψάχνουν στα αμάξια για αγνοούμενους

Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού για όσους έχουν ανάγκη.

Προσπαθώντας να βρουν εγκλωβισμένους ή αγνοούμενους στη θάλασσα της περιοχής του Πλατανιά του Νότιου Πηλίου, οι δύτες του Λιμενικού έχουν στήσει επιχείρηση, καθώς πολλά αυτοκίνητα βούλιαξαν στη θάλασσα μετά τη νεροποντή. Εκτός από τον Πλατανιά, οι δύτες έχουν βουτήξει σε Μηλίνα και Λευκό Κάστρο.

Η τεράστια καταστροφή που συντελέστηκε στη Θεσσαλία και ξεκίνησε από το Πήλιο, είχε ως αποτέλεσμα να βουλιάξουν δεκάδες αμάξια στον Παγασητικό κόλπο. Προκειμένου να ψάξουν για ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να βγουν από τα αυτοκίνητά τους και παρασύρθηκαν μαζί με αυτά, οι δύτες επιχείρησαν όλο το πρωί, ψάχνοντας τα οχήματα του βυθού.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πως δεν υπάρχουν αναφορές για ύπαρξη ατόμων στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Ωστόσο, οι δύτες ψάχνουν μήπως υπάρχει άτομο που δεν έχει δηλωθεί ως αγνοούμενο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κανένας στον βυθό, παρά μόνο τα αυτοκίνητα και μια βάρκα.

Υπενθυμίζεται πως στο Πήλιο εξακολουθεί να αγνοείται το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα πριν λίγες εβδομάδες για τη διεξαγωγή του γάμου τους.

Δείτε την επιχείρηση των δυτών του Λιμενικού:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση