Πυροσβεστική και Δήμος φρόντισαν να μη μείνει το Μοναστήρι της Αγάθωνος χωρίς νερό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 16:30 Πυροσβεστική και Δήμος φρόντισαν να μη μείνει το Μοναστήρι της Αγάθωνος χωρίς νερό

Η ζημιά από την κακοκαιρία Daniel και η λύση στο πρόβλημα υδροδότησης μέχρι την αποκατάστασή της…

Η φονική κακοκαιρία Daniel είναι γνωστό ότι δημιούργησε πολλά προβλήματα και στη Φθιώτιδα.

Μεταξύ αυτών και η ζημιά στον αγωγό υδροδότησης της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγάθωνος, αφήνοντας την χωρίς νερό.

Ο Δήμος Λαμιέων με υδροφόρες αλλά και η Πυροσβεστική διαδοχικά, φρόντισαν να γεμίζουν τη δεξαμενή που τροφοδοτεί το ιστορικό Μοναστήρι εωσότου αποκατασταθεί η ζημιά, κάτι που αναμενόταν να γίνει σήμερα (13/9).

Οι Μοναχοί, μέσω του πατέρα Βησσαρίωνα (ο Ηγούμενος της Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός Γιαντσίδης μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδεύουν στη Μυτιλήνη το Ιερό Λείψανο του Οσίου Πατρός Αγάθωνος) εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους του Δήμου, που όταν τους χρειάστηκαν ήταν κοντά τους, φροντίζοντας να μη μείνουν χωρίς νερό τόσο εκείνοι όσο και τα ζώα που εκτρέφονται στην Ιερά Μονή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση