Έρχεται το φημισμένο παζάρι της Σπερχειάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 10:32 Έρχεται το φημισμένο παζάρι της Σπερχειάδας

 Από 20 έως 24 Οκτώβρη 2023.

Ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας, σας προσκαλεί από 20 έως 24 Οκτωβρίου στο φημισμένο παζάρι Σπερχειάδας.

Η αγορά και οι επαγγελματίες της Σπερχειάδας είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες με ποικιλία προϊόντων και εξαιρετικές τιμές.

Η αγορά μας είναι μια σύγχρονη αγορά με καταστήματα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών καταστήματα ρούχων, καταστήματα τροφίμων, που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις…

Στο Παζάρι της Σπερχειάδας μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις ταβέρνες της πόλης μας να δοκιμάσετε το ψητό αρνί, το κοκορέτσι και όλα τα ψητά αποκλειστικά από ντόπιους παραγωγούς.

Επίσης στο παζάρι θα βρείτε την ομάδα παραγωγών τοπικών προϊόντων Δρόμοι των Γεύσεων για να προμηθευτείτε το μέλι, τους ξηρούς καρπούς, τα όσπρια, το κρασί, το τσίπουρο, την ρίγανη, το τυρί κ.τ.λ

Όλα από τους παραγωγούς μας.

Σας περιμένουμε όλους στην Σπερχειάδα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση