Ξεκινούν οι Όμιλοι και τα Τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:49 Ξεκινούν οι Όμιλοι και τα Τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Προθεσμία για τις αιτήσεις: από 12 έως 17 Οκτωβρίου.

Ξεκινούν στο σχολείο μας και φέτος οι Όμιλοι Αριστείας Δημιουργικότητας και Καινοτομίας καθώς και τα Τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Συνολικά τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν 6 όμιλοι και 2 Τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Θυμήσου!

  • Τους Ομίλους μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές και μαθήτριες τόσο του Πειραματικού Σχολείου όσο και των άλλων Δημοτικών Σχολείων του Νομού. 
  • Ένας/Μία μαθητής/-τρια μπορεί να συμμετάσχει σε δύο (2) ομίλους κατ’ ανώτατο όριο.
  • Η επιλογή των μαθητών/-τριών γίνεται είτε με κλήρωση είτε με άλλες διαδικασίες επιλογής αιτιολογημένες από τον/την υπεύθυνο/-η του Ομίλου (σε περίπτωση περισσότερων αιτήσεων από τις ζητούμενες θέσεις θα προηγηθούν τα παιδιά του 16ου Πειραματικού σχολείου ).
  • Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης του Ομίλου θα λάβεις και πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής.

Για να εξερευνήσεις τις επιλογές σου, το πρόγραμμα και ποιος Όμιλος ή Τμήμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας σου ταιριάζει καλύτερα, δεν έχεις παρά να κλικάρεις ΕΔΩ.

Αν θέλεις κι εσύ να συμμετάσχεις τότε δεν έχεις παρά να πατήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο και να κάνεις την αίτησή σου! Μπορείς να κάνεις όσες αιτήσεις θέλεις! Θα επιλεγείς όμως σε 2 κατ’ ανώτατο όριο!

Δες ΕΔΩ την αίτηση.

Προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Σε περιμένουμε!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση