Γενική επιθεώρηση στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 15:37 Γενική επιθεώρηση στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Από τη Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχο Νίκη Δανδουλάκη...

Την προγραμματισμένη Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας, πραγματοποίησε μέσα στην εβδομάδα (10-10-23 έως 13/10/2023), η Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Νίκη Δανδουλάκη, συνοδευόμενοι από στελέχη της Υπηρεσίας.

Η κα Δανδουλάκη μαζί με τον Λιμενάρχη Στυλίδας Πλοίαρχο ΛΣ Ευθύμιο Βέτσικα πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διοικητές  Σωμάτων Ασφαλείας και Ένοπλων Δυνάμεων όπου συζήτησαν θέματα συνεργασίας και ζητήματα που αφορούν από κοινού τους Φορείς με το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, τη Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, καθώς και τους επικεφαλής του ΚΕΥΠ και Φρούραρχο Λαμίας Ταξίαρχο Ευάγγελο Κατσάρα,  της Γ.Ε.Π.Α.Δ. Στερεάς, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Γεώργιο Καραχάλιο, της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς Ελλάδας Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραχο Σίμο Αποστόλου και τέλος τον διοικητή της 695 ΑΒΠ Συνταγματάρχη Σπυρίδων Παπαδόπουλο.

Η Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ θέλησε να συναντήσει και τον Σεβασμιώτατο ητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω συνοδικών καθηκόντων υποχρεώσεων του Ιεράρχη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση