Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί σε σπίτι νεαρών αδελφών στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 13:21 Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί σε σπίτι νεαρών αδελφών στη Λαμία

Συνελήφθη και ο πατέρας τους που προσπάθησε να εμποδίσει τη σύλληψη…

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (17-10-2023) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, δύο νεαρά αδέρφια για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στο σπίτι των νεαρών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 2 αεροβόλα πιστόλια,

 αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας 10 εκατοστών,

 μαχαίρι τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας 9 εκατοστών,

 μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκατοστών,

 φαλτσέτα μήκους 8 εκατοστών,

 μεταλλική σιδερογροθιά,

 2 μεταλλικές αμπούλες αερίου και

 μεταλλικό ρόπαλο μήκους 75 εκατοστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη και ο πατέρας των νεαρών, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει τη σύλληψή τους και σε βάρος του, καθώς και ενός εκ των άλλων δύο συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία για βία κατά Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή την Τετάρτη το απόγευμα και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας,

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση