Λαμία: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό λαό στην πλατεία Ελευθερίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 09:48 Λαμία: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό λαό στην πλατεία Ελευθερίας

Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας και το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ…

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας και το Παράρτημα Λαμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), με ανακοίνωσή του εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό και στέκεται στο πλευρό του στον αγώνα του, με όλα τα μέσα, κατά της ισραηλινής κατοχής και για την απελευθέρωση της Πατρίδας του.

Μάλιστα καλούν «την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την, με κάθε τρόπο, εγκληματική εμπλοκή της, αλλά και τα άλλα αστικά κόμματα, αντί να στηρίζουν το ισραηλινό κράτος δολοφόνο, να προχωρήσουν, επιτέλους, στην αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, όπως έχει ομόφωνα αποφασίσει το 2015 η Ελληνική Βουλή και οφείλουν να υλοποιήσουν».

Επιπλέον καλούν  τα μέλη τους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό που πραγματοποιεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας την Τρίτη 24 Οκτώβρη, ώρα 19.30, στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση