Το πιο παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο: Συγκίνησε τους πάντες στον γάμο της αδερφής του - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 18:17 Το πιο παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο: Συγκίνησε τους πάντες στον γάμο της αδερφής του - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στην ζωή μου, θα είναι για αυτή την στιγμή - Ήταν για μένα ένα σπουδαίο μάθημα ζωής - Απέδειξε σε όλους μας πως δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω» έγραψε ο δάσκαλός του

Ο Ραφαήλ Πατρωνίδης από τη Νίκαια της Λάρισας από πολύ μικρός καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω μιας μηνιγγομυελοκήλης στη σπονδυλική του στήλη.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει όμως δεν τον σταμάτησε ποτέ να προχωράει την ζωή του κερδίζοντας τη μια νίκη μετά την άλλη στον στίβο της ζωής αλλά και στα γήπεδα του τένις.

Ο Ραφαήλ έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του αυτή τη φορά εκτός τερέν, χορεύοντας στην πίστα ένα ζεϊμπέκικο στον γάμο της του αδερφής του.

Προηγουμένως είχε φροντίσει να κάνει μαθήματα και προπόνηση απευθυνόμενος στον γνωστό χοροδιδάσκαλο, Χρήστο Κατούνα.

Οι δυο τους με πολλή δουλειά και αγάπη τα κατάφεραν και στην δεξίωση του γάμου ο Ραφαήλ ήταν συγκλονιστικός συγκινώντας όλους τους καλεσμένους και πάνω απ’ όλα την αγαπημένη του αδερφή.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση