Λαμία: Αναζητεί την οδηγό που την τράκαρε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 11:04 Λαμία: Αναζητεί την οδηγό που την τράκαρε

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου, στη διασταύρωση των οδών Λεβαδίτου και Ροζάκη Αγγελή.

Ένα μπλε ΙΧΕ παραβίασε το STOP της Ροζάκη Αγγελή και χτύπησε έτερο όχημα που ανέβαινε κανονικά τη Λεβαδίτου.

Η σύγκρουση έγινε με λίγα χιλιόμετρα, προκλήθηκαν όμως υλικές ζημιές ιδιαίτερα στο δεύτερο όχημα. Αν και η οδηγός του δεύτερου οχήματος, ζήτησε από την οδηγό του πρώτου να προχωρήσουν λίγο παρακάτω ώστε να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία και να διαπιστώσουν τις ζημιές για τη δήλωση, ίσως από λάθος συνεννόηση, η οδηγός του πρώτου οχήματος εγκατέλειψε το σημείο.

Το τροχαίο καταγράφηκε τόσο από την Τροχαία Λαμίας, όσο και από κάμερα ασφαλείας. Η οδηγός του δεύτερου οχήματος όμως πιστεύει ότι η εγκατάλειψη του τόπου του συμβάντος δεν έχει γίνει με πρόθεση και ζητεί να επικοινωνήσει μαζί της η υπαίτιος οδηγός, ώστε να γίνει η απαραίτητη δήλωση προς αποκατάσταση της ζημιάς.

Παρακαλείται λοιπόν η οδηγός που ενεπλάκη επίσης στο τροχαίο, να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978 716882.

Οπωσδήποτε τέτοιες άτυχες στιγμές, που μπορεί να συμβούν στον καθένα, πρέπει να επιλύονται με φιλικό διακανονισμό και να αποφεύγονται άλλου είδους ενέργειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση