Χαλκίδα: Ιστιοφόρο προσπάθησε να περάσει με κλειστή τη γέφυρα του Ευρίπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 13:33 Χαλκίδα: Ιστιοφόρο προσπάθησε να περάσει με κλειστή τη γέφυρα του Ευρίπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστάτωση το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της παλιάς συρταρωτής γέφυρας του Ευρίπου, όταν ιστιοφόρο με αλλοδαπούς επιβάτες επιχείρησε να περάσει κάτω από αυτή και ενώ δεν ήταν ανοιχτή για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας.

Αποτέλεσμα ήταν να κοπεί το κατάρτι και στη συνέχεια ακυβέρνητο να πέσει πάνω στο τοιχίο. Λιμενικοί, αλλά και Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες να αποβιβαστούν στην ξηρά.

Από το Λιμενικό αναμένεται ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του υπεύθυνου του σκάφους, που έθεσε και σε κίνδυνο την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνταν κανονικά πάνω στην κλειστή γέφυρα.

Δείτε το βίντεο από το eviathema:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση