Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2022-23

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 08:53 Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2022-23

Δε θα πραγματοποιηθεί η επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου…

Την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 επιτρέπει το σύστημα για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση εντός της προηγούμενης προθεσμίας (27/9-03/10).

Όπως διευκρινίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδ. έτος 2022-2023.

Εντωμεταξύ με ανακοίνωση του το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενημέρωσε ότι η φετινή επετειακή εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου του 1940, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω εργασιών στους χώρους εκδηλώσεων του Π.Θ στον Βόλο, οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από την πλημμύρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση