Συνάντηση Κασσελάκη με τον πατέρα θύματος των Τεμπών: Θα κάνω τα πάντα για να έχετε κάποια δικαιοσύνη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 09:34 Συνάντηση Κασσελάκη με τον πατέρα θύματος των Τεμπών: Θα κάνω τα πάντα για να έχετε κάποια δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση που την περίοδο του δυστυχήματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να επισκεφθεί τον φράχτη στον Έβρο

Συνάντηση με τον πατέρα του 22χρονου Ντένις Ρούτσι που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία των Τεμπών είχε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης.
 

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τον Πάνο Ρούτσι, ο οποίος του ζήτησε να κάνει ότι μπορεί για να μην συγκαλυφθεί το θέμα.

«Έγινε ένα έγκλημα στα Τέμπη, δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2023 να συγκρούονται δύο τρένα και να χάνονται οι ζωές ανθρώπων», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παράλληλα άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση που την περίοδο του δυστυχήματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να επισκεφθεί τον φράχτη στον Έβρο. «Βλέποντας τον πρωθυπουργό να πηγαίνει να βγάζει ένα θέμα από το πουθενά αντί να έχει την ταπεινότητα να καταλάβει τι έγινε στη χώρα», είπε.
 

 
 

«θα κάνω τα πάντα για να μην ξεχαστεί και να μπορείτε να έχετε κάποια δικαιοσύνη. Δεν είσαι μόνος σου. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι δίπλα σου όσο μπορώ, αλλά δεν είσαι μόνος σου, έχεις μια ολόκληρη κοινωνία δίπλα σου», του είπε, προσθέτοντας ότι «θα παλέψουμε όσο πάει, και νομικά και κοινωνικά».

 

«Είχε πολλά όνειρα. Όχι μόνο αυτός. Όλα τα παιδιά που χάθηκαν…», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Χ ο κ.Κασσελάκης.

Την Κυριακή ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Λάρισα. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα φτάσει στην πόλη το μεσημέρι.

 

Στις 16:00 θα έχει συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη κ. Δημ. Κουρέτα και στη συνέχεια στις 17:30 συναντηθεί με συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών στο Επιμελητήριο Λάρισας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση