Νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 08:20 Νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Δομοκού

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου…

Το Γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ Περιοχή Λαμίας, ενημέρωσε για μία ακόμη διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 1η Νοεμβριου 2023, σε περιοχές του Δήμου Δομοκού λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών μέσης τάσης.

Συγκεκριμένα από ώρα 8:30’ έως 14:00’, σε δίκτυο που αφορά αρδευτικά στις περιοχές, Ν. Μοναστήρι, Σοφιάδα, Πετρίλια, Εκκάρα, Βελεσιώτες και Θαυμακός.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές κατά την έναρξη και λήξη των εργασιών στις περιοχές: Δομοκός, Πουρνάρι, Θαυμακό, Βελεσιώτες, Εκκάρα και Γαυράκια.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση