Στερεά: Έπεσε κάτω από τους 10 βαθμούς ο υδράργυρος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 09:46 Στερεά: Έπεσε κάτω από τους 10 βαθμούς ο υδράργυρος

Φθινοπωρινές βροχές και κρύο στα ορεινά. Καλοκαίρι ακόμη στα νησιά μας και στην Αττική...

Καθαρά φθινοπωρινός καιρός στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου με βροχές αλλά και πτώση της θερμοκρασίας όπως μας έχει συνηθίσει ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου.

Στο Νευροκόπι οι θερμοκρασίες το πρωί ήταν χειμωνιάτικες με 7,4 βαθμούς, όπως και στην ορεινή Βουτύρω Καρπενησίου αλλά και στο Μαυρολιθάρι Οίτης που ο υδράργυρος έπεσε κάτω από 10 βαθμούς.

Χαμηλές ήταν οι θερμοκρασίες όμως και σε πεδινές ή ημιορεινές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, όπως στα Βαθιά Λογγά Αμφίκλειας όπου στις 06:40’ το πρωί το θερμόμετρο έδειξε 11,7ο και στο Λευκοχώρι Ελάτειας 13,8ο στις 07:20’.

Σημειώθηκαν όμως και θερμοκρασίες που μόνο σε Φθινόπωρο και Χειμώνα δεν παραπέμπουν. Στην Κρήτη και στα άλλα νησιά μας ο υδράργυρος δεν έπεσε κάτω από 21 βαθμούς, όπως ακόμη σε περιοχές της Αττικής (Παλαιό Φάληρο, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Κορυδαλλός κ.α.).

Η πιο ζεστή μέρα στη Στερεά Ελλάδα για το πρωί της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου, ήταν στο Γαλαξίδι όπου οι πολίτες «ξύπνησαν» με 22 βαθμούς, ωστόσο τα σύννεφα της βροχής έριξαν και εκεί τη θερμοκρασία στους 17,6 μέσα σε μισή ώρα!

Στους 16,1 βαθμούς το θερμόμετρο στη Λαμία στις 08:50’ το πρωί με βροχή και ουράνιο τόξο (διπλό), όπως στη φωτογραφία…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση