Καλύτερη άσφαλτος - Λιγότερα ατυχήματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 15:20 Καλύτερη άσφαλτος - Λιγότερα ατυχήματα

Παρέμβαση σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποιεί  Π.Ε. Φθιώτιδας, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό  ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την επανόρθωση του οδικού τμήματος επί της εθνικής οδού Λαμίας – Δομοκού και λίγο μετά τη διασταύρωση για Δίβρη και συγκεκριμένα νέα ασφαλτόστρωση με αντιολισθηρό τάπητα.

Το συγκεκριμένο σημείο έχει δώσει πολλά τροχαία ατυχήματα - κυρίως εκτροπές οχημάτων - ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φθιώτιδας, Ηλίας Κ. Σανίδας, κατά την επίσκεψή του στο έργο, ξεκαθάρισε ότι τα έργα που έχει αναλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας υλοποιούνται χωρίς καθυστερήσεις, ακολουθώντας με συνέπεια τον προγραμματισμό που έχει εξαρχής τεθεί. Ιδιαιτέρως δε, όπως τόνισε, όταν τα έργα και οι παρεμβάσεις σχετίζονται με την ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση